Menú

La final del campionat d'Espanya de Futbol Freestyle es jugarà a Vilanova i la Geltrú, aquest dissabte

Comparteix:
25/09/2023 14:22

La competició, que per primera vegada se celebra a Catalunya, permetrà veure els millors freestylers de l'estat en categoria masculina i femenina

Dissabte vinent Vilanova i la Geltrú serà la seu de la final del campionat oficial d'Espanya de Futbol Freestyle, organitzat pel Dotmoovs Spanish Freestyle Football Championship,

La competició, que per primera vegada se celebra a Catalunya, permetrà veure els millors freestylers de l'estat, en les categories de Batalles 1x1, Challenge i Sick Three, masculí i femení.

Les classificatòries es faran divendres a la tarda i dissabte al matí a l'Espai Jove La Fontana, de Barcelona. Els millors de cada categoria competiran a Vilanova i la Geltrú dissabte a la tarda, entre les 17 i les 19 hores, a la plaça del Trajo de Garbí.

La dues vegades campiona d'Espanya, Paloma P. Mayo, l'actual campió d'Espanya i finalista mundial en 2022, Anto Sanz, i el barceloní Joan Sitjar, recentment classificat per competir a la final del Campionat Mundial que se celebra el mes de novembre a Nairobi (Kenya), són alguns dels participants que ja han confirmat la seva assistència. Pel que fa a l'equip de jutges, a més de la mateixa Paloma P.Mayo, també en forma part l'excampió d'Espanya i reconegut creador de continguts Javi Sanz i el llegendari freestyler noruec Tobias Brandal Busæt.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Miquel Angel Iglesias, ha volgut destacar a la importància de fer costat a totes les modalitats esportives, així com al fet que organitzadors d'esdeveniments d'aquesta magnitud escullin la nostra ciutat per acostar-ho al gran públic “Per nosaltres és important donar recolzament a tot tipus de disciplina esportiva, i creiem – ha assegurat – que aquest campionat d'Espanya de Futbol Freestyle deixarà empremta a la ciutat per la seva espectacularitat” El regidor ha convidat a tothom a anar-ho a veure i a gaudir-ne.  

El Dotmoovs Spanish Freestyle Football Championship és una de les competicions estatals més reconegudes del circuit mundial del Futbol Freestyle. Des de la seva primera edició l'any 2014, la competició s'ha convertit en el pal de paller de la comunitat espanyola, col·laborant de forma decisiva en el desenvolupament de l'esport no només a nivell en l'àmbit local sinó també global.

La World Freestyle Football Association (WFFA) és l'organisme rector del Futbol Freestyle a escala global. L'Associació està compromesa a fer créixer, evolucionar, promoure i governar aquesta activitat com a esport i com a art, protegint i donant suport als drets i valors de tots els seus esportistes en tot moment.

La WFFA és l'organitzadora i titular dels drets d'esdeveniments icònics com el Campionat Mundial de Futbol Freestyle, les Sèries Pulse, el Campionat Mundial Juvenil de Futbol Freestyle, l'Open Mundial Super Ball i una col·lecció d'esdeveniments regionals i nacionals en més de 100 països de tot el món.

Imatge: WFFA

Imatge: WFFA

Imatge: WFFA

Imatge: WFFA

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Joves, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració