Menú

Es presenta el segon concurs de cartells de Carnaval

Comparteix:
04/10/2023 14:43

Fins al 3 de novembre tothom pot presentar la seva proposta per anunciar el Carnaval 2024

La junta de la Federació d'Associacions pel Carnaval ha presentat la segona edició del concurs de cartells de Carnaval de Vilanova i la Geltrú, que servirà per escollir el cartell que anunciarà l'edició de 2024.

Les propostes es poden presentar fins al 3 de novembre a la seu de la FAC, al carrer Major, i a l'empresa Cetagua del carrer Coroleu. Les bases del concurs es poden consultar a les xarxes socials del Carnaval.

Dídac Santos, president de la FAC, ha explicat en roda de premsa que el concurs també contribueix a fer un Carnaval més participatiu. En la primera edició, l'any passat, van rebre prop d'una cinquantena d'obres, i va ser una agradable sorpresa que va fer complicada l'elecció: “degut a la gran participació de més de 40 artistes creiem que és bo repetir, perquè ens va sorprendre la qualitat d'aquestes obres i la quantitat de punts de vista que hi ha del nostre Carnaval. L'experiència del concurs ens ajuda a mantenir l'empenta i la il·lusió de la preparació del Carnaval”.

Teresa Llorens, primera tinenta d'alcaldia i regidora de Cultura, ha agraït la Junta de la FAC per la feina que ja està fent per al Carnaval, una de les festes més importants de la nostra ciutat, de referència també a nivell nacional. “Aquest concurs de cartells mostra la voluntat d'obrir, de fer participar els ciutadans i ciutadanes al nostre Carnaval, no només gaudint de la quantitat d'actes que s'organitzaran aquells dies. A la ciutat tenim un gran potencial artístic, i aquest concurs ens mostra les ganes de participar mostrant la mirada que té cadascú de la nostra festa”.

Les bases del concurs incorporen algunes millores respecte l'any passat. Destaca que els autors dels cartells no podran publicitar la seva a les xarxes socials abans que surti el veredicte.

Per fomentar encara més la participació, el vot popular és un component bàsic del concurs. Per això es farà una exposició amb tots els cartells que passarà pel Mercat del Centre del 6 a l'11 de novembre, i pel Mercat de Mar del 18 al 26 de novembre. És allà on tothom podrà veure les obres i podrà votar a través d'un codi QR.

El cartell del Carnaval es presentarà abans de Nadal, ja que aquest 2024 la festa és matinera i se celebrarà del 8 al 14 de febrer.

La regidora de Cultura, Teresa Llorens, i el president de la FAC, Dídac Santos

La regidora de Cultura, Teresa Llorens, i el president de la FAC, Dídac Santos

La Junta de la FAC ha presentat el concurs en roda de premsa

La Junta de la FAC ha presentat el concurs en roda de premsa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració