Menú

El pòdcast de la Queta arriba a Vilanova i la Geltrú el 18 i 19 de novembre

Comparteix:
13/11/2023 13:36

Una acció itinerant, que ja ha voltat per més d'una quinzena de ciutats, amb l'objectiu de crear el pòdcast més gran de la història en llengua catalana

Vilanova i la Geltrú acollirà el cap de setmana del 18 i 19 de novembre la cabina de ràdio mòbil de la Queta. Es tracta d'una acció itinerant, que ja ha visitat més de quinze ciutats catalanes, que es troba emmarcada en la campanya de foment de l'ús del català “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure”, impulsada pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

La cabina de ràdio estarà a la plaça de les Neus. De 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores, tothom qui vulgui podrà sumar-se a aquest projecte enregistrant la seva veu, independentment del seu nivell de català. L'objectiu és  enregistrar el pòdcast més gran de la història en llengua catalana, per poder mostrar la diversitat del català, la seva varietat d'accés i la seva utilitat.

Dins la cabina la persona que participi podrà escollir entre quatre opcions segons el seu nivell de català i el que li vingui més de gust fer: mantenir una conversa de nivell bàsic amb la Queta; fer un karaoke amb la cançó Començar, que els Tyets, les Marala i el Kelly Isaiah han interpretat per a la campanya; participar en una entrevista responent preguntes sobre la seva relació amb l'ús del català, o donar una mostra de veu per al projecte AINA, que té l'objectiu d'aplegar un corpus molt ampli de mostres de veu en català per fer possible que el català sigui present en les tecnologies digitals.

Després de l'enregistrament, rebrà la seva gravació per correu electrònic perquè pugui compartir-la amb les seves amistats o a les xarxes socials. Un cop la cabina hagi acabat el seu recorregut per la resta de ciutats, es crearà el pòdcast més gran que s'ha fet mai en llengua catalana amb una selecció de totes les veus participants.

Es tracta d'una campanya itinerant per diversos pobles i ciutats

Es tracta d'una campanya itinerant per diversos pobles i ciutats

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració