Menú

L'Ajuntament reforça la recollida de paper i envasos durant les festes de Nadal

Comparteix:
21/12/2023 15:03

L'objectiu és minimitzar els efectes de la sobrecàrrega de residus als contenidors de la ciutat

Les festes de Nadal són èpoques de regals i celebracions, i la generació de residus se'n veu ressentida. Amb l'objectiu de minimitzar la sobrecàrrega als contenidors de la ciutat, l'Ajuntament posa en marxa un reforç especial del servei de recollida de contenidors de paper i cartró i d'envasos.

El reforç en la recollida d'aquestes dues fraccions es durà a terme des de dissabte 23 de desembre fins dissabte 13 de gener.

Concretament, consistirà en l'increment d'un camió de càrrega lateral per completar la recollida de contenidors de paper i cartró i d'envasos. D'aquesta manera, tots els contenidors de la ciutat de càrrega lateral d'aquestes fraccions es recolliran diàriament.

Pel que fa a la recollida de contenidors de càrrega posterior que hi ha al centre de la ciutat, tant d'envasos com de paper i cartró, també serà diària.

D'aquesta manera es vol evitar els desbordaments al voltant dels contenidors, per la qual cosa el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Gerard Llobet, recorda a la ciutadania que “no n'hi ha prou amb el sobreesforç que fa l'Ajuntament, demanem també que la ciutadania, els comerços i els establiments de restauració també facin aquest esforç i col·laborin per mantenir els carrers i places en les condicions que tots volem".

“Demanem a tothom que aquests dies que hi ha un increment de residus, que ajudin a fer bon ús dels contenidors selectius: els envasos (plàstic, brics, llaunes) al contenidor groc, i el paper i el cartró plegats al contenidor blau. Amb això contribuïm a millorar el reciclatge i recuperació de residus per reduir l'impacte ambiental", ha recordat Gerard Llobet.

A banda, una recollida més eficient des del punt de vista mediambiental també suposa una reducció en la despesa, perquè s'aboquen menys tones de brossa a l'abocador, i contribueix a millorar l'aspecte de la ciutat.

Hi haurà un camió més de càrrega lateral per fer recollida diària

Hi haurà un camió més de càrrega lateral per fer recollida diària

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració