Menú

La cavalcada de Reis incorpora un “tram tranquil” en el seu recorregut pensat, sobretot, per a persones amb diferents sensibilitats sensorials

Comparteix:
28/12/2023 8:39

La zona escollida per ubicar aquest tram especial serà al final del carrer dels Escolapis amb el carrer de Tetuán

Tots els engranatges de la cavalcada de Reis estan a ple funcionament per acabar de preparar el que serà la nit més màgica d'aquest 2024 que estem a punt d'estrenar. Amb la voluntat que aquesta passejada pugui ser gaudida per tothom amb les millors condicions, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú incorpora enguany, en el seu itinerari, l'anomenat “tram tranquil”.

Aquest serà un espai per gaudir, amb comoditat i seguretat, de la cavalcada, i a on s'hi convida les persones amb diferents sensibilitats sensorials perquè puguin instal·lar-s'hi per seguir l'esdeveniment.

La primera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha expressat “la voluntat de l'Ajuntament d'avançar en facilitar que totes les persones amb sensibilitats sensorials diferents puguin gaudir plenament de la festa”.

El tram tranquil serà un espai senyalitzat, sense barreres arquitectòniques ni tanques, on la cavalcada es desenvoluparà amb més tranquil·litat, on les carrosses aniran més a poquet a poquet, on la música serà més suau i on la canalla que ho necessiti podrà donar la seva carta als Reis d'Orient de manera més pausada.

La zona escollida per ubicar aquest tram especial és al final del carrer dels Escolapis amb el carrer de Tetuán. Allà també s'hi instal·larà una carpa per poder gestionar possibles crisis i poder retornar a la calma d'una manera privada i on hi haurà personal sanitari. Un lloc que també permetrà poder sortir de la zona de manera àgil i ràpida.

Així mateix, el tram tranquil també comptarà amb la presència d'una persona que n'informarà de les seves característiques i vetllarà pel seu bon funcionament.

En cap cas la incorporació d'aquest nou tram tranquil interferirà en el desenvolupament normal de la cavalcada. Tothom qui ho vulgui en podrà gaudir a qualsevol punt del seu itinerari, que començarà al Castell de la Geltrú i acabarà a la plaça de la Vila, passant per la plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l'Aigua, plaça de les Neus, rambla Principal i plaça de la Vila.

Trobareu tota la informació de la cavalcada, així com de la Palmira, ambaixadora de la C.A.R.A.M., i l'Eliseu, el càrter reial, aquí: https://vilanova.cat/nadal_i_reis

La cavalcada de reis d'enguany arriba amb novetats

La cavalcada de reis d'enguany arriba amb novetats

El

El "tram tranquil" s'ubicarà entre el c. dels Escolapis i el c. de Tetuán

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració