Menú

Tallers gratuïts d'assessorament energètic als equipaments municipals

Comparteix:
12/03/2024 14:52

L'objectiu és ajudar la ciutadania a estalviar energia i rebaixar la factura de l'electricitat

L'Agència Local de l'Energia ha posat en marxa diversos tallers gratuïts d'assessorament energètic als centres cívics municipals.

Sense necessitat d'agafar cita, tothom qui ho vulgui podrà assistir al taller, on caldrà portar la factura de la llum, i s'oferirà una sessió grupal explicativa. Tot seguit es podran resoldre dubtes.

En el cas que l'usuari tingui preguntes més concretes, pot demanar cita prèvia amb el servei d'assessorament, que funciona totes les tardes de dimarts a Can Pahissa, al correu mediamb@vilanova.cat

Iolanda Sánchez, regidora d'Emergència climàtica i Espais naturals, destaca el caire comunitari d'aquesta proposta per arribar a assessorar el màxim de gent possible: “volem arribar a totes aquelles persones que tenen dificultats per desplaçar-se fins a Can Pahissa o per fer-ho des de casa de manera online”.

El taller “Com estalviar energia i diners a la teva llar. Porta'ns la teva factura de la llum i et direm com aconseguir-ho” comença avui dimarts 12 de març al Casal Municipal de Gent Gran, de 17 a 18.30 h. Dimarts 26 seran al centre cívic La Geltrú de 18 a 19.30 h. Dimarts 9 d'abril, al centre cívic de Sant Joan de 17 a 18.30 h, i dimarts 16 d'abril al centre cívic Tacó de 17.30 a 19 h.

Informe personalitzat gratuït online

El passat mes de novembre l'Ajuntament va posar en marxa un nou servei d'assessorament energètic gratuït a través de l'Agència Local de l'Energia, amb l'objectiu d'ajudar a estalviar energia i rebaixar la factura de l'electricitat.

El servei ofereix un estudi sobre els consums actuals i com reduir-los, omplint un formulari tenint a mà una de les darreres factures de la llum, per poder introduir la informació sobre les dades de consum elèctric. En 48 hores es rep un informe d'optimització de la contractació que conté l'anàlisi del consum, la proposta de canvi de potència i tarifa, l'explicació de com realitzar la tramitació amb la companyia, i una bateria de consells molt útils sobre estalvi energètic, per racionalitzar el consum i estalviar energia.

L'objectiu és l'estalvi, i sobretot la lluita contra el canvi climàtic

L'objectiu és l'estalvi, i sobretot la lluita contra el canvi climàtic

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració