Menú

L'Ajuntament de VNG reclama a la concessionària de les piscines municipals que actuï per resoldre els episodis d'excés de clor

Comparteix:
19/04/2024 13:29

Es realitzen diàriament controls a primera hora, que poden requerir que es limiti l'accés durant un temps fins a restablir els nivells

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté converses amb la concessionària dels equipaments esportius del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina per resoldre els episodis d'excés de clor que s'han detectat les darreres setmanes a les instal·lacions d'aigua, així com altres desajustos en els paràmetres de pH i temperatura.

L'excés puntual de presència de clor a les piscines pot comportar molèsties per als usuaris i per al personal de la instal·lació. Per aquest motiu, es realitzen controls de tots paràmetres de l'aigua cada dia a primera hora del matí. En cas que aparegui algun nivell alterat, es procedeix a tancar l'accés a la piscina el temps necessari per aconseguir l'estabilització.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha manifestat la seva preocupació a la concessió, a càrrec de la Federació Catalana de Bàsquet i l'empresa BXPort, per la situació d'inestabilitat del servei que s'està produint darrerament, que afecta tant els usuaris i usuàries de les piscines com el propi personal que hi treballa.

Així mateix, ha reclamat a la concessió que prengui les mesures necessàries perquè es deixin de produir aquests desajustos a les instal·lacions i perquè s'informi adequadament de la situació a tots els usuaris i usuàries. L'Ajuntament ha sol·licitat als representants de la concessionària una reunió urgent per tractar amb profunditat la situació dels dos equipaments esportius.

Piscina del Centre Esportiu Parc del Garraf

Piscina del Centre Esportiu Parc del Garraf

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració