Menú

L'alcalde de VNG valora positivament l'aprovació de l'organització municipal

Comparteix:
04/07/2023 15:22

Ha afirmat que a partir d'ara l'Ajuntament “ja entra en ple funcionament”

El govern municipal ha fet valoració del primer Ple municipal del mandat, celebrat ahir dilluns. L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha afirmat que amb l'organització de la institució aprovada ahir, “l'Ajuntament ja entra en ple funcionament, tant per part del govern com de l'oposició”.

En aquest sentit, ha destacat les sis àrees en què s'estructura el govern, que marquen les principals línies de treball: Presidència; Organització, Governança i Societat del coneixement; Projecció de ciutat, Capitalitat i Universitat; Polítiques de ciutadania; Acció comunitària, i Ecologia, Urbanisme i Serveis urbans. Pel que fa als espais de debat amb l'oposició, s'organitzen quatre comissions informatives.

L'alcalde s'ha volgut referir a l'aprovació de les retribucions dels càrrecs electes, els grups municipals i els càrrecs eventuals: “la nostra premissa ha estat agafar el marc de referència de 2019, mantenint els mateixos criteris”, ha afirmat. Per això, ha dit, “sorprèn l'afirmació d'ERC dient que ens hem apujat els sous: l'alcalde cobra el mateix que cobrava l'alcaldessa fa pocs dies”. Ruiz ha subratllat que “és l'únic grup que ho va dir” i que “demostren poc rigor”.

Sobre l'aprovació dels càrrecs eventuals assessors per a cada grup municipal, Juan Luis Ruiz s'ha referit al vot en contra de la CUP: “suposo que actuaran en coherència i no ens faran arribar la proposta de nomenament del seu assessor”, ha dit. D'altra banda, ha explicat que ja s'ha fet la distribució d'espais per a tots els grups municipals, “perquè entenem que els grups de l'oposició han de comptar amb els màxims recursos per poder ser operatius com abans millor”

L'alcalde, Juan Luis Ruiz, i la 2a tinenta d'Alcaldia, Iolanda Sánchez, en roda de premsa

L'alcalde, Juan Luis Ruiz, i la 2a tinenta d'Alcaldia, Iolanda Sánchez, en roda de premsa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració