Menú

Exposició "Gastón Lisak. Arqueologia Mundana"

Comparteix:

Descripció

Arqueologia Mundana és una exposició del jove artista conceptual, les obres del qual plantegen una reflexió, tan irònica com crítica, sobre la nostra relació afectiva i de consum amb els objectes que ens envolten.

A cura de Mariella Franzoni, el projecte de Lisak reuneix un important conjunt d'obres en diversos mitjans i amb un focus especial en el seu treball escultòric, el qual abasta des de col·leccions anacròniques d'objectes trobats encapsulats al buit en vinils blancs, fins a elegants i nostàlgiques escultures neoclàssiques intervingudes amb diversos plàstics. També inclou escultures totèmiques realitzades mitjançant impressió 3D, les quals combinen, de manera aleatòria, formes d'objectes apropiats de diferents contextos, com a museus etnogràfics, mercats ambulants de carrer i rebostos de cuina, entre altres llocs quotidians.

Més enllà de la crítica a l'hiperconsumisme, Lisak transforma els seus “objectes anacrònics” en una eina de coneixement de la societat contemporània, la seva relació amb la idea de passat i els seus imaginaris de futur. Així doncs, l'exposició es planteja com un exercici estètic per interrogar el nostre sistema de cultura material, reflexionar sobre les biografies dels objectes i replantejar una ecologia de les coses en clau posthumanista.

 

Curadora: Mariella Franzoni
Organització: Blanc! i Centre d'Art Contemporani La Sala.
 

Activitats vinculades
Visites comentades a càrrec de l'artista 
Diumenges 29 octubre i 26 de novembre a les 12h.

Horari

De dimarts a divendres de 18 a 20 h.
Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Diumenges i festius d'11 a 14 h.

Dilluns tancat.

Organització

Regidoria de Cultura

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22807545
  • 1.72404732
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Cultura, Museus, Turisme, Exposicions
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració