Menú

Exposició "Òrbita EMAiD"

Comparteix:

Descripció

Mostra de projectes i obres finals de l'alumnat dels Cicles Formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD). Curs 2022-2023.

Cada curs, l'alumnat de segon dels quatre Cicles Formatius impartits a l'EMAiD  desenvolupa un Projecte o Obra Final. Es tracta d'una proposta integral que requereix posar en pràctica tots els coneixements i habilitats adquirits durant l'etapa formativa del Cicle. Cadascun dels Departaments de l'Escola planteja un enfocament concret a l'alumnat, el resultat del qual és exposat i compartit públicament.

L'objectiu final dels Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny és preparar l'alumnat amb relació a les competències professionals i personals necessàries per a l'exercici professional. Mitjançant l'execució i desenvolupament d'aquests projectes, l'alumnat culmina el procés d'assoliment de coneixements, processos i tècniques necessaris per desenvolupar la seva futura professió. 

A partir d'aquesta mostra de treballs d'alumnat de l'EMAiD, es pretén donar una visió panoràmica del centre i dels diferents àmbits del disseny que consoliden la seva oferta educativa: disseny gràfic, disseny interactiu, interiorisme i disseny de videojocs.

Horari

De dimarts a divendres de 18 a 20 h.
Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Diumenges i festius d'11 a 14 h.

Dilluns tancat.

Organització

Regidoria de Cultura

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22807545
  • 1.72404732
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Cultura, Museus, Turisme, Exposicions
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració