Menú

17 de Maig Dia Internacional Contra la LGBTIfòbia

Dia Contra LGBTIfòbia

Des que el 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals, es va adoptar la data del 17 de maig com a Dia Internacional Contra l'Homofòbia: lesbofòbia, gaifòbia, bifòbia i transfòbia. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar sempre resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Al llarg de la jornada, la bandera LGTBI onejarà al balcó de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en mostra de suport als drets de les persones homosexuals, bisexuals, transexuals i intersexuals, per l'erradicació de les discriminacions lgbtifòbiques i per avançar cap al foment de la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

Dia Contra LGBTIfòbia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord