Menú

21 de Gener Dia Europeu de la Mediació

El 21 de gener es celebra el Dia Europeu de la Mediació, un sistema de gestió de conflictes que aposta pel diàleg, el respecte, la confiança i la responsabilitat. Aporta capital social i permet progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

En aquests temps incerts, en els que l'aïllament i la por per la supervivència posen de manifest la fragmentació, les dificultats relacionals i les diferències en la comprensió de com abordar la realitat que vivim, els espais de mediació i facilitació de les relacions a tots nivells, tant de persones com entre col.lectius, entre institucions o comunitats, es fan més necessaris que mai.

Espais i illes saludables imprescindibles per tal de navegar i evolucionar de l'única manera possible, donada la complexitat que ens repta: juntes, despertant la nostra intel·ligència col·lectiva i co-creant realitats sostenibles i regeneratives.

Consulta les activitats que es fan a Catalunya en aquesta jornada.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord