Menú

8 de Març Dia Internacional de les Dones

8 de Març de 2022

En el marc del 8 de Març de 2022, Dia Internacional de les Dones, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoca a la ciutadania a les activitats organitzades al voltant de la jornada que vindica els drets de les dones.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoca a la ciutadania a participar el dimarts, 8 de març, a les 12 h a la plaça de la Vila, a la lectura del manifest institucional conjunt de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis. Enguany, la lectura anirà a càrrec de tres alumnes de 3er d'ESO de l'INS Manuel de Cabanyes: Candela Caelles, Daniela Janetti i Maria Bernal. L'alumnat de l'institut ha participat a una formació en periodisme i perspectiva de gènere per aprendre a enfocar la realitat des de les ulleres violetes. A continuació, les membres d'Alma Calí interpretaran una dansa circular, sota la direcció de María Plantón. El grup Dones, Identitat i Diversitat (DID) ha confeccionat artesalment i penjarà, un any més, el guarniment al balcó de la façana de l'Ajuntament. El cercle és una forma geomètrica que simbolitza el cicle on la vida floreix incansable.

A més, la Regidoria de Convivència i Equitat visibilitzarà la commemoració del 8M amb la col·locació de pancartes amb lemes d'empoderament feminista a les façanes dels set centres cívics municipals.

El mateix 8 de març, entitats feministes de la ciutat han convocat actes oberts a la ciutadania que es poden consultar al web municipal i a l'agenda de la nova Àgora Primavera 2022.

8 de Març de 2022

El #8M2022 en imatges

 • Lectura manifest institucional 8M

  Lectura manifest institucional 8M

 • Concentració plaça Vila

  Concentració plaça Vila

 • Grup de Dones Identitat i Diversitat

  Grup de Dones Identitat i Diversitat

 • Dansa en cercle d'Alma Calí

  Dansa en cercle d'Alma Calí

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord