Menú

Normativa Curavila

El projecte CuraVila és un servei públic que té com a objectiu principal contribuir a l'harmonització de la vida laboral, familiar i personal. Aquest prioritza les places vacants en funció de les necessitats i diferents situacions de cada família.

- Si no es presenta la documentació requerida no es pot accedir al servei.

- L'horari d'atenció directa del servei és de dilluns a dijous de 16:30h a 19:30h.

- Un cop registrades (famílies, entitats o associacions) poden fer demanda de dia i hores necessàries dins de l'horari del servei en un període d'antelació d'una setmana, a través del telèfon de la Regidoria d'Equitat 938140000 (Ext. 3370) o del correu electrònic curavila@vilanova.cat

- Cal esperar confirmació telefònica, email o sms per poder fer ús del servei, ja que pot ser que no hi hagi disponibilitat per les franges seleccionades o la ubicació (fer demanda no vol dir tenir accés al servei).

 

Famílies

- Es pot fer ús del servei amb un mínim d'una hora al dia i un màxim de 27 hores mensuals per infant.

- Les reserves que es sol·licitin amb menys de 48 hores d'antelació del servei són considerades d'urgència, idealment s'han de demanar amb la major antelació possible.

- Les urgències s'accepten dins de l'horari d'atenció directa del servei sempre que la família o tutor/a legal estigui inscrit ja al servei.

- Només poden recollir als infants les persones autoritzades prèviament.

Anul·lacions:

  • Es pot avisar amb un màxim de 30 min. abans del començament del servei.
  • En cas de no avisar es comptabilitzarà en el màxim del còmput d'hores mensuals.
  • En cas de la no-assistència recurrent (sense anul·lació prèvia) es valorarà, per part de l'equip, la possibilitat de continuïtat al servei.

 

Entitats i associacions

- Només pot recollir els infants el/la representant de l'entitat o associació. En casos excepcionals s'haurà d'autoritzar la recollida prèviament.

Anul·lacions:

  • Es pot avisar amb un màxim de 48h abans del començament del servei.
  • En cas de l'anul·lació recurrent fora de termini es valorarà, per part de l'equip, la possibilitat de continuïtat al servei.

 

Cal tenir en compte:

- Es demana puntualitat tant a entrades com a sortides.

- Cal respectar les franges horàries i ubicació assignades.

- Els infants no poden utilitzar telèfons mòbils durant el servei.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord