Menú

Entitats i associacions culturals

La creació d'una entitat o associació cultural és el resultat d'un procés de reflexió sobre el projecte que es vol dur a terme, la forma de fer-ho i com fer-ho. Les associacions culturals, així com d'altres associacions, tenen la característica de ser agrupacions de persones que s'uneixen de forma voluntària, lliure i solidària per compartir, sense ànim de lucre, un objectius comú.

En aquest apartat us oferim tota la informació que fa referència a les associacions culturals de la ciutat, però també la informació necessària per crear una entitat nova.

Vilanova i la Geltrú té un ric teixit associatiu i abasta tota les franges d'edat i totes les temàtiques. En aquest apartat veuràs que hi ha entitats culturals de tots tipus on pots participar activament i que la suma de totes i tots fa que les entitats siguin protagonistes de la ciutat.

Els equipaments culturals de la ciutat

Vilanova i la Geltrú disposa de diferents equipaments culturals entre museus, sales d'exposicions, biblioteques, espais de creació, etc. El model cultural de la ciutat és basa en l'equilibri entre els programes i accions de l'ajuntament i el que desenvolupa el teixit associatiu de la ciutat. Ambdós es complementen i es desenvolupen conjuntament per facilitar-ne la complementarietat i alhora, l'intercanvi de recursos.

Per aquest motiu, aquí us indiquem els equipaments culturals municipals que podeu demanar per desenvolupar les vostres activitats i accions, així com les seves normatives de sol·licitud i funcionament.

La utilització dels diferents edificis i equipaments municipals estan regulats per la Ordenança Fiscal número 20.

 

Lloguer equipaments culturals:

Els equipaments culturals de la ciutat

La xarxa de centres cívics municipals

Tots els equipaments de la Xarxa de Centres Cívics ofereixen espais que estan a la disposició de les entitats. Si esteu cercant alguna sala d'actes per ubicar-hi un espectacle de petit format, si el que cerqueu és un espai per exposar la vostra obra creativa, si cerqueu algun despatx, aules polivalents, vestidors... els equipaments cívics us poden ajudar en la vostra recerca.

Per sol·licitar algun espai dels centres cívics és aconsellable primer visitar el centre i entrevistar-se amb el personal de direcció.

Equipaments cívics.

La xarxa de centres cívics municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord