Menú

Can Pahissa

Centre de Resiliència i Sostenibilitat

Comparteix:
  • Rambla de la Pau, 46-48
    08800-Vilanova i la Geltrú

Horari

Dies Horari Preus Observacions
Dilluns a Divendres

9.30 a 14.00 h

Descripció

Centre de Resiliència i Sostenibilitat – Can Pahissa

El Centre de Resiliència i Sostenibilitat – Can Pahissa, neix per una proposta d’una assemblea Oberta Municipal del mes de maig de 2018. La proposta demanava poder crear i generar un espai de relació i cooperació on treballar per la resiliència i compartir objectius concrets per la sostenibilitat ambiental. Un espai de resiliència local i d’aprenentatge compartit.

La Regidoria de Medi Ambient ja fa més de 10 anys va impulsar el CRIA el Centre de Recursos i Informació Ambiental. El Centre de Resiliència i Sostenibilitat obert des del gener de 2019, acull actualment els serveis que el CRIA donava, l’Agència Local de l’Energia, l’espai de informació i sensibilització ambiental, l’Agència de Canvi Local de la moneda la TURUTA, i els Serveis Municipals de Medi Ambient.

Els Objectius del Centre són:

· Desenvolupar i fer del nostre territori, una ciutat resilient, contribuint a l’adaptació de la ciutat, de forma planificada i dinàmica, als reptes que es derivaran del canvi climàtic.

· Potenciar i recolzar les sinergies entre les associacions i la ciutadania en favor de la sostenibilitat.

· Crear xarxes d’intercanvi d’experiències i de contactes, ser un centre generador d’idees innovadores i actuar com un element integrador i facilitador de les accions a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

El Centre disposa de de sales de reunions, de treball i una sala per a actes de petit format, i un espai exterior amb jardí.

Can Pahissa com a casa modernista, patrimoni singular de la nostra ciutat, amb el seu jardí i peculiars espais és sens dubte un lloc emblemàtic de la ciutat per fer- ho possible .

Contacte i més informació: mediamb@vilanova.cat

 

CANPAHISSA.JPG
CAM_PAHISSA2.JPG
P7170020.JPG
P1270018COPIA.JPG
ENTRADA_PAHISSA.JPG
IMG_0237COPIA.JPG
CASADESDEDARRERA.JPG
IMG_0281COPIA.JPG

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.21873637
  • 1.72745142
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració