Menú

Biblioteca Víctor Balaguer

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
De dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

De 9.30 a 14 h

Descripció

La Biblioteca Balaguer és una biblioteca molt singular que es defineix com a patrimonial i de recerca històrica. Conserva una gran quantitat de fons i col·leccions de diferents tipus, des del segle X fins a l’actualitat, que ha anat incorporant amb el temps a partir de donacions. Cobreix, per tant, una gran varietat de temàtiques, agrupades a les seccions de sota. S’hi poden trobar llibres, fullets i fulls impresos (auques, goigs, programes...), manuscrits (autògrafs, cartes, pergamins...), publicacions periòdiques, mapes i cartes nàutiques, gravats, materials gràfics (fotografies, postals, ex-libris, menús, cartells...) i partitures musicals.
A més, des de la Biblioteca Balaguer es gestiona l’Arxiu històric de la pròpia Biblioteca Museu i la Biblioteca i l’Arxiu del Museu Romàntic Can Papiol.

Per accedir als seus serveis presencials, cal sol·licitar cita prèvia al correu biblioteca@victorbalaguer.cat. Una vegada sol·licitada, contactarem amb vosaltres per confirmar data, hora i disponibilitat dels documents.

Més informació

Catàleg en línia disponible aquí.

BIBLIOTECA-2.JPG
BIBLIOTECA-1.JPG
BIBLIOTECA-3.JPG

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22130124
  • 1.72892339
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta totes les fitxes relacionades amb:

Equipaments municipals, Equipaments culturals municipals, Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració