Menú

CDIAP GARRAF (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf )

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
De dilluns a dijous

De 08:30h a 18:00h

Divendres

De 08:30h a 15:00h

Descripció

El CDIAP Garraf, és un servei públic, universal i gratuït que forma part de la xarxa bàsica de Responsabilitat Pública de Serveis Socials del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

S'adreça a infants i famílies de la comarca del Garraf i municipis de Cunit, Segur de Calafell i Calafell, en edats de la concepció fins els 6 anys d'edat. 

La família pot accedir a través dels serveis educatius, de la salut i de serveis socials , sempre i quan es detecti un motiu per dirigir-les al CDIAP. La  família pot consultar directament al CDIAP davant el dubte. 

L’activitat que es realitza principalment és la prevenció, detecció, valoració diagnòstica i intervenció terapèutica d’infants i les seves famílies que manifesten trastorns o dificultats en el seu desenvolupament, o que es troben en situació de risc de patir-les. Entenent també l’atenció familiar per aspectes relacionats amb el suport a la criança per a les famílies que vulguin consultar qualsevol qüestió relacionada amb l’infant i el seu desenvolupament.

Activitats de prevenció dirigides a famílies 0-6 anys: assessorament i suport a les escoles bressol (infants, famílies i equip educatiu). Xerrades informatives i tallers divulgatius dirigits a les famílies.

Més informació

Coordinació amb els diferents serveis relacionats per poder actuar de forma conjunta amb els infants i les famílies ateses.

Porta d'accés

Porta d'accés

Sala d'espera

Sala d'espera

Interior

Interior

És a les xarxes socials

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22539922
  • 1.73138030
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració