Menú

Biblioteca del Campus de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG)

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
De dilluns a divendres de 9 a 21 hores. Consulta horari enllaç web biblioteca.

Descripció

La Biblioteca de l'EPSEVG forma part de la xarxa de biblioteques del Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat Politècnica de Catalunya i posa a disposició dels seus usuaris i usuàries una completa col·lecció de llibres, revistes i altres tipus de documents d'interès docent i d'investigació.

 

La nostra biblioteca també és una biblioteca digital, Bibliotècnica. Aquesta biblioteca digital permet cercar i recuperar documents electrònics tècnics i científics amb el seu text sencer així com gestionar les seves activitats (renovar documents, reservar sales, reservar portàtils, etc.).

 

Igualment, la Biblioteca facilita uns espais i equipaments adients per a les necessitats dels seus usuaris i usuàries, entre els quals es poden destacar: sales de treball en grup, accés a Internet, l'Àrea de Formació, etc.

 

El nostre equip de treball rebrà amb molt de gust qualsevol comentari o suggeriment que ajudi a millorar els serveis que s'ofereixen. Es poden adreçar a través de la bústia de correu electrònic:biblioteca.epsevg@upc.edu.

Biblioteca del Campus de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG)

Biblioteca del Campus de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG)

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22220291
  • 1.73012508
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració