Menú

Ocularis Associació

Comparteix:

Descripció

CATALÀ

FORMACIÓ DE FORMADORS EN SALUT VISUAL EN UNIVERSITATS PÚBLIQUES DE L’ÀFRICA SUBSAHARIANA

Treballem formant en universitats públiques a metges oftalmòlegs i a òptics, amb l’objectiu que en un futur proper puguin ser ells mateixos qui formin a les seves noves generacions de metges. L'objectiu és que la seva població tingui una millor cobertura sanitària, algú que els sàpiga curar o posar unes ulleres, perquè puguin treballar, estudiar o sobre viure en la seva ja dura realitat.

Al món hi ha 253 Milions de persones que pateixen ceguesa o baixa visió i el 75% són curables o prevenibles, però per falta de professionals i / o mitjans no poden. Exemple, a Moçambic on cooperem, tan sols disposen de 28 oftalmòlegs nacionals, equival a 1 per cada milió d'habitants, a Espanya disposem de 4.700 metges oftalmòlegs, 1 per cada 10.000 habitants. Per a la majoria de les persones amb discapacitats visuals greus, la mendicitat és la seva única alternativa.

OCULARIS creiem fermament que "LA FORMACIÓ ÉS CLAU PER AL DESENVOLUPAMENT D'UN PAÍS"

Per ampliar información si us plau visita https://ocularis.ong

 

CASTELLANO

FORMACION DE FORMADORES/AS EN SALUD VISUAL EN UNIVERSIDADES PÚBLICAS DEL AFRICA SUBSAHARIANA

Trabajamos formando a médicos oftalmólogos y ópticos, con el objetivo de que en un futuro próximo puedan ser ellos mismos quienes formen a sus nuevas generaciones de médicos. El objetivo es que su población tenga una mejor cobertura sanitaria, alguien que los sepa curar o poner unas gafas, para que puedan trabajar, estudiar o sobrevivir en su ya dura realidad.

En el mundo hay 253 Millones de personas que padecen ceguera o baja visión y el 75% son curables o prevenibles, pero por falta de profesionales y / o medios no pueden. Ejemplo, en Mozambique donde cooperamos, tan sólo disponen de 28 oftalmólogos nacionales, equivale a 1 por cada millón de habitantes, en España disponemos de 4.700, equivale a 1 por cada 10.000 habitantes. Para la mayoría de las personas que sufren discapacidades visuales severas, la mendicidad es su única alternativa.

OCULARIS creemos firmemente que "LA FORMACIÓN ES CLAVE PARA EL DESARROLLO DE UN PAÍS"

Para ampliar información por favor visita https://ocularis.ong

LOGOOCULARIS.PNG

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22752017
  • 1.72110981
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració