Menú

Espai Situa't Garraf

Comparteix:

Descripció

L’Espai Situa’t del Garraf és un recurs del programa Activa’t per la Salut Mental de la Federació Salut Mental Catalunya. Aquest recurs ofereix informació, orientació, acompanyament i assessorament sobre qualsevol aspecte relacionat amb la salut mental. Dirigit a qualsevol ciutadà amb un dubte en salut mental, com a persones amb experiència en salut mental, amb o sense diagnòstic, i/o els seus familiars i entorn.

El responsable de l’Espai Situa’t actua com a referent en tot el procés de la persona, està vinculat al moviment associatiu del territori i directament en contacte amb els professionals de la xarxa sanitària i social. Esdevé un referent d’informació per a les persones que s’hi dirigeixen (serveis, informació jurídica, tràmits, escolta…) i actua com a pont derivador cap a recursos específics. La persona arriba amb una demanda que el referent escolta i dona resposta a la necessitat que aquesta planteja.

A més l’Espai Situa’t fa el seguiment de casos que normalment no arribarien al centre de salut mental. Es caracteritza situar la persona al centre, respectar les decisions presses, implicar a la família i/o entorn i tenir temps per escoltar amb un tracte directe i sense filtres, entre altres. Es complementa i es coordina amb els serveis i recursos del territori, sobretot en els especialitzats en salut mental, està complementat per un servei d’assessorament legal (Justament) i dona reforç al professional de referència de la persona. Cal destacar el acompanyament i seguiment del processos que duu a terme, la informació i el vincle de la persona que atén als serveis comunitaris i la reorientació a vinculació a la xarxa sociosanitària de salut mental. Té en compte a la persona i al seu entorn.

Més informació

Adreça: Jardins de Francesc Macià s/n (Centre Cívic Sant Joan)

FOTO.JPG

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22406777
  • 1.72525776
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta totes les fitxes relacionades amb:

Serveis socials
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració