Menú

EcoCursa d'Orientació per l'Ortoll

L'Ecocursa d'Orientació per l'Ortoll és una activitat de caire familiar organitzada per l'Associació Espavila! i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La primera edició es va celebrar l'any 2015 amb la voluntat de promoure el respecte per la natura en la pràctica de l'esport. Durant la cursa, els corredors i corredores realitzen una recollida de brossa alhora que participen en una cursa d'orientació pels terrenys de l'Ortoll, Sant Gervasi o el Prat de Vilanova. Els equips dispoen de 90 minuts per trobar 15 balises repartides per tot el circuit. Al final del trajecte han de retornar una bossa plena de brossa al punt de sortida i arribada, a l'Escola Llebetx.  El límit de participants és de 70 equips i el cost de la cursa és de 3 euros per persona. La recaptació es destina íntegrament a la Plataforma Defensem l'Ortoll, encarregada de la conservació de la zona.

A part de les entitats organitzadores, també donen suport diversos establiments de la ciutat com Cota Zero, Intersport Olaria, Evasion Running, És l'Ou Fut i l'Associació Ecoconscient.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord