Menú

La Cursa Popular

La Cursa popular de Vilanova i la Geltrú es va celebrar per primera vegada l'any 1979.  En els últims anys ret homenatge a la figura del vilanoví Ricard Arnaez.

Durant aquests més de 40 anys la prova ha estat està organitzada pel pròpi Ajuntament de VNG amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat. Actualment la prova està coorganitzada per Evasión Running Vilanova.

La Cursa Popular transcorre per un circuit urbà, amb dos recorreguts, amb sortida i arribada a la plaça del Mercat.

Per tal de promoureal màxim la participació es proposa un recorregut infantil de 1.500 m. (MiniCursa) el recorregut tradicional de 5.000 m. (Popular) i des de l'any 2019 el recorregut per a practicants de Marxa nòrdica, també de 5.000 m.

Amb aquesta voluntat d'arribar a tothom La Cursa promou la inscripció a nivell escolar. Els beneficis que se'n deriven de la prova aniran destinats a projectes i o accions que es proposin des dels mateixos centres educatius de la ciutat.

Recorregut Cursa popular 2023 - Minucursa
Recorregut Cursa Popular 2023 - 5Km (inclou màrxa nòrdica)

Accedeix al àlbum d'imatges de la edició 2022

Accedeix al àlbum d'imatges de la edició 2019

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord