Menú

Entitats i Associacions

Una associació juvenil és una agrupació de joves que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per compartir, sense ànim de lucre, un objectiu comú.

Probablement, en algun moment has sentit la necessitat d'agrupar-te amb d'altres persones amb les quals tens un nexe comú (compartir institut, gust per determinada música, practicar un esport concret, el gust pel cinema, compartir unes idees polítiques...). Alguns joves decideixen formalitzar aquests grups creant organitzacions institucionalitzades amb estatuts, pressupost, òrgans de govern...

Si tens ganes de participar més activament en les decisions de tot allò que es fa a la ciutat pels i les joves, no et perdis el llistat d'entitats juvenils de Vilanova. Veuràs que no estàs sol i que, conjuntament, sempre que ho desitgeu podeu ser protagonistes a la ciutat! Fes sentir la teva veu! Participa! 

Si el que vols és crear una entitat nova, en aquest enllaç trobaràs una Guia informativa que ha publicat la Regidoria de Participació de l'Ajuntament.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord