Menú

Oci i lleure

L'oci i el lleure són sens dubte dos elements molt importants quan ets jove. Poder assistir i participar en tot tipus d'actes culturals (concerts, balls, exposicions, xerrades, etc.) que es desenvolupen a la teva ciutat és una bona oportunitat per compartir una estona agradable i divertida amb altres joves gaudint d'allò que més t'agrada fer en el teu temps lliure. A més, el temps d'oci és una manera agradable d'anar construint la teva pròpia identitat i de desenvolupar les teves capacitats personals. 

Així doncs, no s'hi val avorrir-se! La ciutat t'ofereix una sèrie d'activitats perquè triïs aquella que més t'agradi, ja estiguin organitzades per institucions o per les mateixes entitats juvenils. 

Trobaràs tots el actes que es fan a la ciutat a l'agenda municipal.

També pots rebre tota la informació a través dels butlletins municipals.

L'oferta cultural de la ciutat la trobaràs a l'Espai de Cultura.

Platea Jove

El teatre Círcol Catòlic ha creat un espai on es puguin trobar els i les joves al voltant de la cultura i el teatre, com a motor de l'escena teatral del futur. Sota el nom de PlaTea JOVE, serà un espai on joves actors, directors i tècnics tinguin l'oportunitat d'assolir coneixements i recursos que els ajudin a obrir-se camí en el món dels escenaris. Consulta la programació i compra entrades en aquest enllaç.

Ciutat de festivals

Al llarg de l'any Vilanova i la Geltrú, acull nombrosos festivals de música, la majoria fruit de la iniciativa cultural de les entitats, entre les que destaquen les entitats juvenils.

· FIMPT (juliol)

· Festival Vida (juliol)

· Nowa Reggae (juliol)

· El Tingladu (juliol-agost)

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord