Menú

Treball i Formació Línia Joves

Treball i Formació Línia Joves és un programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya que ofereix la possibilitat de contractar a joves en situació de vulnerabilitat que es troben com a demandants d'ocupació.

L'objectiu principal del programa és facilitar experiències professionals i accions formatives a un sector de població jove, especialment vulnerable, per a una posterior inclusió laboral al mercat de treball ordinari.

Per una banda, el programa ofereix l'experiència professional amb un contracte de 12 mesos a jornada complerta, i, per altra banda, compte amb una formació per l'obtenció d'un Certificat de Professionalitat.

Durant l'any de contractació, els i les joves tenen el suport d'una professional que els acompanya en aquest procés d'aprenentatge i d'emancipació.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú aposta per aquesta línia com a una oportunitat per als i les joves del territori puguin treballar en els diferents serveis i equipaments del mateix Ajuntament.

A qui va adreçat?

Persones joves entre 17 i 25 anys que tinguin condició de tutelades i/o extutelades per l'Administració de la Generalitat de Catalunya o que disposin d'un document acreditatiu de ser atès per Serveis Socials.

Com hi pots participar?

Anualment, amb la publicació de la convocatòria d'ocupació, l'Oficina de Treball contacta amb tots i totes les joves que reuneixen els requisits i estan inscrits com a Demandants d'Ocupació No Ocupats (DONO).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord