Menú

Dia Internacional de la Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central

El 12 de maig se celebra el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central amb l'objectiu de donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties, incidir en la necessitat d'investigar els factors de predisposició i de desencadenament, i destacar la importància de fer-ne la detecció precoç.

Des de l'Ajuntament es dona suport a aquest col·lectiu a través de l'associació ACAF, i amb accions com ara avisar les persones que pateixen Sensibilitat Química Múltiple (SQM) o malalties similars cada vegada que es fan tractaments fitosanitaris a l'arbrat de la ciutat, per evitar complicacions en les seves afectacions.

La data d'aquesta celebració commemora el naixement de la infermera Florence Nightingale, que va patir una malaltia d'aquestes característiques als 40 anys i va passar la resta de la seva vida al llit.

Per a més informació podeu visitar l'enllaç a l'ACAF- Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord