Menú

FIRABEC JOVE

La Firabec jove és una activitat comunitària per fer difusió dels recursos existents al territori destinats a la millora del benestar emocional de persones joves, i alhora aprofitar per fer xarxa entre professionals del territori, entitats i famílies.

La idea de la fira va néixer l'any 2022 en el marc de la comissió de programes adreçats a joves de la Taula de Salut Mental del Garraf, arran de la detecció de la necessitat de conèixer els recursos existents en el territori, i tenia com un dels seus objectius coordinar estratègies comunitàries de suport al benestar emocional amb entitats del tercer sector i actors socials.

La fira en si es concep com un espai de convivència de diversos tipus d'activitats, tallers i punts d'informació. S'hi diferencien 4 zones:

  • Esports/ activitat física
  • Entitats socials que treballen pel benestar emocional i la salut mental
  • Tecnologia
  • Cultura

Les entitats destaquen la necessitat d'aquest tipus d'esdeveniments per poder donar a conèixer els recursos i alhora gaudir d'un dia diferent, que també ajuda al benestar emocional dels joves i a crear xarxa.

La Firabec Jove ha estat inclosa al al BANC DE BONES PRÀCTIQUES dels governs locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer.

Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1
Títol 1

Si sou una entitat i teniu interès en participar a la propera edició de la Firabec, ens podeu contactar al correu

firabec@vilanova.cat

FIRABEC 2023

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord