Menú

Indicadors de salut

Sistemes d'informació en salut

Millorar la qualitat de vida de la població és l'objectiu de la Regidoria de Salut. 

Els informes d'Indicadors de Salut Local són instruments únics i de gran potencialitat, que recullen i analitzen a partir de l'evolució d'un centenar indicadors, dades de la població empadronada referents a l'estructura poblacional, la salut sexual i reproductiva, la mortalitat i la morbiditat (quantitat de persones afectades per cada malaltia) i l'atenció a nivell hospitalari (hospital d'aguts, sociosanitaris i de salut mental), l'accidentalitat viària i tambe dades socioeconòmiques. Aquests informes permeten fer un seguiment dels canvis en l'estat de salut de la població, estudiar els possibles motius d'aquests canvis, identificar necessitats i desigualtats en salut i, en conseqüència, han de permetre prioritzar i avaluar les polítiques municipals d'intervenció en matèria de salut pública. 

La Diputació de Barcelona s'encarrega cada any de fer aquest recull de dades i facilitar-nos-lo.

 

Sistemes d'informació en salut

Memòria de la regidoria de salut pública

La memòria de la regidoria de salut pública és un recull anual d'indicadors econòmics i d'activitat. 

Aquesta memòria vol ser un exercici de transparència que permeti retre comptes a la ciutadania a la què servim.

Consulta la memòria del Servei de Salut Pública 2023

Memòria de la regidoria de salut pública

La Salut Pública en Xifres és un resum de les intervencions, actuacions i/o serveis realitzats per la Regidoria de Salut Pública durant l'any

Enquesta d'hàbits relacionats amb la salut a 4rt d'ESO

La Diputació de Barcelona desenvolupa per als municipis un informe de salut local, que proporciona informació útil com a suport per a la posada en marxa de processos d'elaboració de polítiques de salut local. És per això que es fa necessària la incorporació de dades sobre la percepció de l'estat de salut i dels estils de vida dels ciutadans de la comunitat. Un dels instruments per aconseguir-ho és la realització d'enquestes a una mostra d'aquesta població. En aquest sentit s'ha desenvolupat un qüestionari dirigit al grup d'adolescents de 4t d'ESO que poden ser considerats com “agents sentinelles” a l'hora d'estudiar futures conductes relacionades amb la salut.

Aquest qüestionari ja s'ha passat en diverses ocasions a l'alumnat de Vlanova i la Geltrú. Aquí trobareu els resultats i l'evolució d'aquests.

Enquesta d'hàbits relacionats amb la salut a 4rt d'ESO
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord