Menú

Com es pot sol·licitar un habitatge social?

Es considera habitatge social quan l'habitatge es lloga o ven per un import que no s'adapta als preus del mercat sinó a la capacitat econòmica dels llogaters o dels futurs propietaris. 

Al municipi de Vilanova i la Geltrú són l'Oficina Local d'habitatge de l'Ajuntament i/o l'Oficina Local d'Habitatge del Consell Comarcal del Garraf els encarregat de fer la captació i l'administració dels habitatges socials, també anomenats habitatges protegits: la borsa de lloguer social, els pisos de protecció oficial i els pisos del Parc Municipal d'Habitatges.

Per sol·licitar-ne l'accés, caldria fer contacte a través de les adreces següents:

OFICINA LOCAL D'HABITATGE de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 93 815 90 31 / correu electrònic: habitatge@vilanova.cat

OFICINA COMARCAL D'HABITATGE del Consell Comarcal del Garraf
Telèfon: 93 810 04 00 / correu electrònic: habitatge@ccgarraf.cat   

 

D'altra banda, existeixen algunes entitats sense ànim de lucre que també disposen d'habitatges d'emergència social destinats a acollir temporalment a persones o famílies en determinades situacions de vulnerabilitat. 

Amb el mateix objectiu, Serveis Socials disposa de dos pisos d'emergència social per a persones en situació d'exclusió residencial amb necessitat de rebre un suport continuat: 

-Un pis per a persones grans en situació de desemparament, sense habitatge ni possibilitats d'accedir encara a una residència. 
- Un pis per a persones majors d'edat, sense càrregues familiars, que han perdut el seu habitatge i tenen possibilitats d'accedir-ne a un altre en un termini concret de temps.
 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord