Menú

Activitats de lleure a l'estiu 2024

El temps de lleure ofereix grans possibilitats de diversió, oci i desenvolupament personal. Mitjançant les diferents activitats d'educació en el lleure, socioculturals i esportives, es transmeten els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn. Es gaudeix del temps de vacances d'una forma divertida i segura alhora que s'afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies.

A Vilanova i la Geltrú hi ha un ampli ventall d'entitats i empreses que organitzen activitats d'educació en el lleure per a infants i adolescents durant les vacances d'estiu.

La finalitat d'aquest espai és aglutinar la informació sobre les diferents activitats d'estiu que s'organitzen a la ciutat per a que les famílies puguin triar l'opció que millor s'ajusti als seus interessos i necessitats.

Hi podeu trobar activitats de diverses tipologies organitzades en tres àmbits:

  • Casals d'estiu
  • Activitats esportives
  • Colònies, campaments, estades i rutes

Dins de cada activitat, l'organitzador proporciona tota la informació d'interès: edat, dates i horaris, lloc, altres serveis oferts (acollida i menjador), preus i descomptes... i com formalitzar la inscripció.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té la voluntat de continuar treballant per a la cohesió social del municipi, mitjançant dues línies de subvencions destinades a facilitar la participació i inclusió d'infants i adolescents en les activitats d'educació en el lleure a l'estiu 2024:

  • Subvencions d'activitats i menjador
  • Subvencions de monitoratge de suport per a infants, adolescents i joves amb diversitat funcional.
Trobareu tota la informació als apartats corresponents.

Algunes activitats poden veure's modificades, ampliades o anul·lades. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no serà responsable en cap cas de l'anul·lació o modificació total o parcial tant de les informacions que apareixen a la publicació digital, com de les pròpies activitats.

Podem ajudar-te?

Posa't en contacte amb nosaltres davant qualsevol dubte o consulta que vulguis plantejar-nos.

Regidoria d'Infància i Adolescència
681 28 21 66
infancia@vilanova.cat
93 814 00 00 extensió 3034

TOC
TOC
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració