Menú

Apropa Cultura

Programació cultural per a ENTITATS SOCIALS

APROPA CULTURA és una xarxa que, des de l'any 2006, uneix teatres, auditoris i museus amb entitats del tercer sector. És un recurs d'oci cultural dirigit a entitats socials que treballen amb persones que es troben en una situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social.

Està format per una xarxa d'equipaments culturals que reserven entrades de les seves activitats (inclou música, teatre, dansa, circ, art i museus, llocs i edificis històrics i cinema) per a ser utilitzades des de l'APROPA per les entitats adherides al programa. 

L'objectiu és que les ENTITATS SOCIALS puguin gaudir de sortides culturals en grup, a preus molt assequibles.

Programació cultural per a ENTITATS SOCIALS

EQUIPAMENTS DE VILANOVA QUE FORMEN PART DE L'APROPA

Equipaments municipals

Museu del Ferrocarril

  • El museu del Ferrocarril està adherit al programa des de l'any 2019, amb activitats entre setmana i els caps de setmana.

A qui va dirigit l'APROPA

 

ENTITATS que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat: per beneficiar-vos del programa només cal que us registreu a la web de l'Apropa. També podeu demanar-nos informació a vnginclusio@vilanova.cat

 

PROMOTORS i espais culturals: informeu-vos per destinar al programa una petita part del vostre aforament

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord