Menú

Jornada de la inclusió social

X Jornada Inclusió

X Jornada Inclusió

Col·loqui per a una inclusió social i comunitària a Vilanova i la Geltrú

Uns vuitanta professionals dels àmbits del treball social comunitari, sociosanitari, socioeducatiu  i del tercer sector, han participat en un col·loqui per a una inclusió social i comunitària a Vilanova i la Geltrú amb el Fernando Fantova, doctor en ciències polítiques i sociologia i llicenciat en filosofia i ciències de l'educació. El Fernando és un gran coneixedor del treball i enfocament comunitari en les polítiques públiques del benestar i des dels anys noranta exerceix com a consultor independent sobre intervenció, gestió i política social a Espanya i a l'Amèrica Llatina.

La desena edició de la jornada ha incidit en la perspectiva comunitària en les polítiques públiques: definir què és comunitat i acció comunitària, el procés comunitari i la construcció i implementació d'acció comunitària i les possibles resistències que es poden generar. Aquesta jornada s'organitza en el marc del programa d'acció comunitària inclusiva -PLACI-,  fusió dels plans d'inclusió social i els plans de desenvolupament comunitari, programes de la Generalitat de Catalunya.

Col·loqui per a una inclusió social i comunitària a Vilanova i la Geltrú

La jornada, un espai de trobada anual

La jornada de la inclusió social és un espai de transmissió de coneixement, de noves idees i d'eines per a la millora de la tasca professional de les persones que per motius professionals o de voluntariat social es dediquen a l'atenció o l'estudi de problemes socials, però també a la ciutadania en general, i la seva finalitat és reflexionar conjuntament al voltant dels processos d'exclusió social que afecten la qualitat de vida de les persones i presentar idees en clau preventiva i innovadora que donin respostes creatives a processos d'exclusió que afecten en diferents àmbits vitals. La jornada vol sensibilitzar sobre la necessitat d'incidir en el disseny i plantejament de programes i projectes que tinguin en compte el factor de la inclusió social i acció comunitària per a una millor qualitat de vida ciutadana, per generar més oportunitats i per una ciutat més inclusiva i comunitària. 

La jornada, un espai de trobada anual

TOTES LES JORNADES

 

Aquí trobareu la informació de les edicions anteriors de la JORNADA d'INCLUSIÓ SOCIAL

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord