Menú

Taller de resiliència

La resiliència és la capacitat que té una persona per a resistir i afrontar situacions traumàtiques per tal de "tornar" al seu estat estàndard; també és l'aptitud de reaccionar positivament malgrat les dificultats.

Aquest és un espai de trobada i de creixement personal adreçat als infants de la ciutat en etapa d'escolarització a Primària (6-12 anys). El taller s'enfoca des de la prevenció i facilita eines per abordar aspectes com la gestió de les emocions, la promoció del bon tracte o les habilitats relacionals. L'objectiu és reforçar i promoure l'autoestima, la intel·ligència emocional, les habilitats comunicatives i relacionals (amb un/a mateix/a i amb l'entorn), per anar construint la pròpia identitat de l'infant en una societat diversa. S'hi ofereix un marc de benestar, de reconeixement i de suport afectiu.

Les trobades del Taller de resiliència del curs 2022-23 són quinzenals, els dimecres, de 17.30h a 19h, a la Casa Olivella (Sala Noble o Sala Verda), a la plaça de la Vila, 12. Les persones interessades en inscriure a un infant poden fer-ho enviant un correu a convivenciaiequitat@vilanova.cat, o bé, trucant al telèfon de l'Espai d'Equitat 938169002. Les places son limitades a un màxim de 10 infants per cada grup (grup de 6 a 8 anys i grup de 9 a 12 anys). La data d'inici de les trobades és el 5 d'octubre de 2022 i finalitzaran el març del 2023.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord