Menú

Suport a la creació

Singulart

Amb l'objectiu de promoure la creació, producció i exhibició de nous projectes per part dels col·lectius amateurs i professionals emergents, es potencia una línia de suport a la creació amb presència en cadascuna de les programacions estables.

El programa de SINGULART, de suport a la creació, parteix de la voluntat de vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques, musicals, visuals i audiovisuals realitzades pels creadors locals i comarcals que tenen per objectiu tant la seva professionalització com també de projectes professionals de jove creació o de formats situats fora dels circuits consolidats.

És en el marc d'aquest equipament que el projecte SINGULART dóna suport a la creació de les arts visuals d'artistes emergents en els espais de la sala de les Columnes i la sala Oberta.

LA SALA  traça sinèrgies amb diferents agents, institucions i equipaments d'àmbit local públic o privat vinculats a l'escena cultural i artística de la comarca (escoles municipals d'art, centres educatius de Primària i Secundària, col·lectius socials, artistes del Penedès, galeries art, accions a l'espai públic...) amb l'objectiu d'aglutinar o vertebrar projectes vinculats a la realitat local i comarcal.

Singulart
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord