Menú

TAULA DE SALUT MENTAL DEL GARRAF

Taula de Salut Mental del Garraf

Les Taules de Salut Mental sorgeixen de la necessitat de totes les persones implicades en la salut mental d'un territori, per buscar de forma conjunta, mitjançant el diàleg, la reflexió, la cooperació i l'establiment de sinergies, estratègies per millorar el suport, l'acompanyament i l'atenció a les persones i a les seves famílies amb problemàtiques de salut mental.

Una adequada organització territorial, que aposti per la salut mental i que compti amb la complicitat i cooperació de tots els agents i persones implicades, ha d'esdevenir un element fonamental en la millora de l'atenció i el benestar de les persones.

Les Taules de Salut Mental són un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu per promocionar l'atenció integral de la salut mental al territori. Les Taules cerquen la implicació de tots els agents relacionats amb l'atenció a la salut mental en el territori: les entitats del tercer sector (associacions i/o federacions de famílies i persones amb problemes de salut mental, i/o entitats proveïdores de serveis de salut mental), l'administració pública local (regidories, serveis i recursos), l'administració comarcal, la Diputació i la representació territorial de conselleries o organismes de la Generalitat de Catalunya.

Les Taules de Salut Mental requereixen d'uns principis que afavoreixin la participació activa dels seus membres, la presa de decisions basada en els punts en comú i dinàmiques que creïn les condicions de possibilitat per a un bon treball col·laboratiu.

Taula de Salut Mental del Garraf
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord