Menú

Persones sense llar

Vilanova i la Geltrú disposa d'un equip socioeducatiu que atén i acompanya les persones sense llar, des que es detecta la situació fins al procés d'entrada i adaptació a un habitatge.

L'equip, format per una educadora i un integrador social, té també la funció de detectar noves situacions. D'aquesta manera, és més fàcil treballar per prevenir la cronificació de les situacions.

També gestiona un pis d'inclusió social que disposa de 5 places. Es tracta d'un recurs d'estada limitada amb l'objectiu que la persona pugui viure en un habitatge de forma autònoma.

La ciutat també ofereix el servei d'allotjament temporal nocturn (mòduls), i recursos d'higiene i d'alimentació com són les dutxes i el menjador social.

A banda, i en col·laboració amb entitats, s'ofereixen diferents recursos d'alimentació com l'Espai Sopem, el Cafè Caliu i la Casa d'Empara.

L'Associació Alè gestiona el servei de rober, adreçat a tota la població que ho necessiti. Per accedir-hi cal obtenir la derivació dels serveis socials municipals.

Pel que fa al padró per a persones sense domicili fix, el maig de 2020 es va aprovar un protocol d'empadronament per aquelles persones que no poden acreditar domicili.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord