Menú

Servei d'ajuda a domicili

El servei d'ajut a domicili ofereix suport a les persones i/o famílies que, per motius d'edat, malaltia, discapacitat o dificultats socials, no tenen l'autonomia suficient per fer front a les activitats bàsiques de la vida diària o bé a les relatives a l'organització i manteniment de la llar, l'adequat exercici de les funcions marentals i/o parentals o les relacions socials.

L'equip de professionals del servei d'ajut a domicili està format per treballadores familiars, auxiliars de la llar i integradores socials. Desenvolupen tasques com la higiene corporal, vestit, pressa de medicació, acompanyaments fora del domicili, suport als familiars cuidadors, neteja de la llar, recuperació o adquisició d'hàbits alimentaris, neteja, cura personal, entre d'altres.

S'adreça a persones de totes les franges d'edat i famílies que per motius físics, psíquics o socials es trobin en situació de manca d'autonomia temporal o permanent, pateixin problemàtiques familiars especials, negligència o incapacitat per poder fer les tasques habituals de la vida quotidiana i portar un desenvolupament personal i familiar adequat.

Poden rebre el servei d'atenció domiciliària les persones que tenen reconeguda la situació de dependència, grau I, II o III segons la Llei 39/2006 per a la promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència, i també persones i famílies que per diferents circumstàncies vegin limitades la seva autonomia per portar a terme les activitats bàsiques de la vida diària i no disposin del suport de familiars, ni mitjans econòmics per cobrir les seves necessitats.

Preus: El preu del servei s'estableix per ordenança fiscal https://seuelectronica.vilanova.cat/content/tramits/OF18.pdf

L'equip tècnic de serveis socials realitzarà la valoració de les necessitats, el copagament del servei i la seva prescripció.

Les persones que vulguin sol·licitar el servei han de demanar cita prèvia al número de telèfon 93 814 00 00 extensió 3420 o per correu electrònic a l'adreça ssocials@vilanova.cat o bé presencialment l'Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió al Carrer Marquesat de Marianao, 2.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat
 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord