Menú

Associació Tres Tombs

La celebració del Tres Tombs ha esdevingut, gràcies al treball desinteressat de persones motivades pels temes relacionats amb els cavalls, els carros i carruatges i per la tradició agrícola i dels traginers, una de les festes més importants de Catalunya. A Vilanova, aquestes persones, agrupades a l'Associació Organitzadora dels Tres Tombs, han mostrat un gran interès i dedicació a la recuperació i conservació dels elements relatius a la cultura tradicional del cavall.

L'Associació Organitzadora dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú està dedicada a la promoció i manteniment de les Festes de Sant Antoni, patró de la ciutat, incidint especialment en l'organització dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú.

L'Associació s'ubica de manera permanent a la Masia d'en Frederic, avui en dia propietat municipal, i situada al costat del camí Ral i a prop de l'avinguda del Coll d'en Ferran. Antigament, fou el mas Ferret dels Masos, i va ser coneguda per masia d'en Rafecas (s.XVIII). En aquesta masia, a més de ser la seu social de l'associació, es porta a terme un projecte d'interpretació de la festa dels Tres Tombs.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord