Menú

Campus Universitari de la Mediterrània

Què és el CUM

El Campus Universitari de la Mediterrània és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Institut Europeu de la Mediterrània emmarcat dintre de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Es tracta d'un centre de referència interdisciplinari a través de la celebració de cursos i altres activitats en diferents àmbits: Societat, Cultura i Turisme, Medi Ambient, Societat de la Informació, Ciéncia i Técnica i Economia i Empresa.

L'oferta formativa del Campus pretén ser un complement als estudis universitaris per a estudiants universitaris així com oferir formació permanent als mestres i professors en l'àmbit eduactiu. Tot i així, les seves activitats estan adreçades a tots els públics.

 

 

Què és el CUM

Subscriu-te al butlletí del Campus Universitari de la Mediterrània

Rebràs tota la informació entorn a l'oferta de tallers, conferencies i cursos de Campus: subscriu-te aquí

Enric Barba: El paper del directiu en la gestió de la innovació conferència dins el Campus de la Mediterrània

El Doctor Enric Barba, president del Club d'Innovació i Tecnologia de CECOT, va oferir la conferència El paper del directiu en la gestió de la innovaciódins la programació del Campus Universitari de la Mediterrània i que es va integrar com un mes dels actres de la Mobile Week- MWC.

Barba va parlar sobre els valors de la innovació en un àmbit empresarial? N´hi ha prou amb la R&D? O cal innovar a tota l´empresa? És fonamental innovar amb un enfocament a assolir resultats. Això requereix un líder potent encarregat de promoure la innovació a tota l'empresa. Aprendre a innovar a traves de l'execució de projectes rigorosament seleccionats enfocats en els clients després d'una reflexió estratègica. Entendre com cal innovar en sentit ampli a tota l'empresa, no només a l'àrea de R&D, buscar un enfocament als resultats per assolir el retorn de la inversió en innovació. Per això es necessita a l'empresa un lideratge fort amb la finalitat d'executar un portfoli de projectes d'innovació.

Us oferim un tast dels primers minuts de la seva intervenciò.

El Campus Universitari de la Mediterrània és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Institut Europeu de la Mediterrània emmarcat dintre de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Es tracta d'un centre de referència interdisciplinari a través de la celebració de cursos i altres activitats en diferents àmbits: Societat, Cultura i Turisme, Medi Ambient, Societat de la Informació, Ciéncia i Técnica i Economia i Empresa. L'oferta formativa del Campus pretén ser un complement als estudis universitaris per a estudiants universitaris així com oferir formació permanent als mestres i professors en l'àmbit eduactiu. Tot i així, les seves activitats estan adreçades a tots els públics.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord