Menú

Crea&Co

La plataforma integral de la comunitat creativa de Vilanova i la Geltrú

Crea&Co és la plataforma integral de la comunitat del Clúster de la Creativitat de Vilanova i la Geltrú.

És un espai físic, a laplanta baixa de Neàpolis que acull una incubadora d'empreses amb  sis oficines orientat a acollir petites empreses i projectes en els àmbits de les tecnologies de la comunicacio, la creativitat i el sector Media. Crea&co és tambe un espai virtual amb un espai web per connectar el talent i la creativitat de la ciutat i facilitar als creadors locals una àgora on treballar i interactuar amb altres professionals.

la plataforma es conceb com un fòrum d'intercanvi on oferir i trobar oportunitats de treball i de negoci i on fer emergir idees, projectes i coneixement. Crea&Co és l'espai òptim on desplegar tant projectes individuals com processos de co-creació.

Ena la seva pàgina web trobaràs  serveis diversificats per a operar en entorns de col·laboració. Una oferta pensada per que els professionals autònoms i freelance puguin operar millor.

Finalment Crea&Co es un espai per compartir experiències i solucions imaginatives que ajudin els emprenedors en la seva activitat. Un territori obert on explorar nous entorns de treball.  Si necessites ajudar per obrir-te a nous mercats, et cal trobar noves fórmules de finançament i precises adquirir coneixement o compartir-lo Crea&Co et pot fer servei.

Fresentació de la nova plataforma de serveis digitals www.creaandco.cat 10/4/2018

 • Neàpolis va presentar la nova plataforma de serveis a emprenedors i professionals amb un concert-vermut

  Neàpolis va presentar la nova plataforma de serveis a emprenedors i professionals amb un concert-vermut

 • Crea&Co i l'Agència Publica d'Innovació ofereixen serveis d'acompanyament i assessorament els emprenedors del sector

  Crea&Co i l'Agència Publica d'Innovació ofereixen serveis d'acompanyament i assessorament els emprenedors del sector

 • Crea&Co es defineix com un espai d'intel·ligència compartida. La web opera de forma oberta, gratuïta i de lliure accés

  Crea&Co es defineix com un espai d'intel·ligència compartida. La web opera de forma oberta, gratuïta i de lliure accés

 • Crea&Co obre el primer repositori obert, gratuït i en català per a la comunitat Maker. Un espai per a compartit tutorials, capacitats i habilitats en diferents disciplines

  Crea&Co obre el primer repositori obert, gratuït i en català per a la comunitat Maker. Un espai per a compartit tutorials, capacitats i habilitats en diferents disciplines

Eines per a crear una startup

Amb motiu de la celebració a Neàpolis del Congrés d'Innovaciò d'Empresa i Start-ups Penedès Garraf es van aplegar a Neàpolis més de 200 emprenedors del territori per escoltar algunes de les veus amb més expertesa en l'àmbit de l'impuls i l'acceleració d'empreses emergents.

Gràcies a aquest col·lectiu  que s'ha proposat fer créixer i connectar l'ecosistema d'empreses emergents del territori hem pogut prendre consciència de la nostra comunitat emprenedora i del seu potencial.

Vam parlar amb alguns dels ponents perquè ens responguessin a la pregunta del milió: Què cal per fer una start-up? I en aquest video us resumim què ens han dit sobre les qüestions prioritàries i necessàries que cal abordar si penseu embarcar-vos en l'aventura de crear una nova empresa.

Què cal per fer una Start-up?

Informació municipal d'interès amb les recomanacions, consells i serveis municipals sobre el coronavirus

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord