Menú

Intercentres de primària i secundària

Els Fòrums Intercentres de primària i secundària estan organitzats per l'Agenda 21 Escolar de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la ciutat, conjuntament amb la la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya (XESC). 

Els Fòrums estan destinats a alumnes I els principals objectius d'aquests Fòrums és el d'intercanviar experiències entre el professorat i l'alumnat dels centres educatius que formen part de la xarxa d'Agenda 21 Escolar de Vilanova i la Geltrú i ampliar aquest intercanvi a altres instituts. També es vol que el professorat conegui bones pràctiques d'educació per a la sostenibilitat a l'escola, i debatre sobre els criteris que ha de tenir una actuació transformadora del territori. A més el Fòrum vol promoure la relació entre l'alumnat i el professorat dels centres educatius. 

Durant els darrers anys els centres participants, han desenvolupat un ric ventall d'iniciatives de millora de la pròpia escola i de l'entorn que tenen com a objectius principals un procés participatiu; la revisió dels plantejaments i pràctiques educatives; i el compromís en accions de millora en relació a l'ambient i la sostenibilitat. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord