Menú

21 de gener. Homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i del Franquisme

El 21 de gener, les tropes franquistes entraven a Vilanova i la Geltrú. La Comissió de Memòria Històrica va acordar en la sessió del 26 de setembre de 2016, retre homenatge cada 21 de gener a les Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura.

Aquest acord reflecteix el compromís municipal de reconeixement i de reparació a totes les víctimes i fa present els acords municipals en relació a la necessitat de recuperar la memòria històrica de la ciutat per fer present la necessitat d'esclarir els fets ocorreguts i la reparació moral i simbòlica de les víctimes.

Així mateix, tal i com s'explicita en la resolució de 8 de setembre de 2015, del Parlament de Catalunya, actes en memòria de les víctimes de la guerra civil i de la repressió franquista donen contingut a "les nombroses resolucions i informes dels diversos organismes de l'Organització de les Nacions Unides (ONU), i en particular a l'Informe amb data 22 de juliol de 2014 del relator especial de l'ONU sobre la promoció de la veritat, la justícia, la reparació i les garanties de no repetició, després de la seva visita a Catalunya el gener de 2014".

Recull fotogràfic

 • 2019. Interpretació de l'ECMMM

  2019. Interpretació de l'ECMMM

 • 2018. Xerrada de Judith Barbacil

  2018. Xerrada de Judith Barbacil

 • 2018. Interpretació de l'ECMMM

  2018. Interpretació de l'ECMMM

 • 2018. Saló de Plens

  2018. Saló de Plens

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord