Menú

PROJECTES PEDAGÒGICS.

CANTEM!

Cal destacar la necessitat de la incidència de la Cultura en l'Educació. Per això, a més a més de la col.laboració de l'Auditori Eduard Toldrà en el P.A.E. i a l'Anem al Teatre, impulsem una línia pedagògica entorn el foment de la música. És en aquest sentit que l'Auditori ha cercat la complicitat de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per dur a terme el projecte Cantem!

Es tracta d'un program destinat als centres d'educació secundària de la nostra ciutat per tal de fomentar la música entre els alumnes de secundària, no només com element cultural, sinó com a eina de participació, treball en equip i de cohesió social, a més a més de rebre una formació musical complementària al currículum escolar i de viure una experiència personal a través de la música en viu.

Aquest projecte té per objectius:  

  • Fomentar la música entre els alumnes no només com a element cultural sinó com una eina de participació i treball en equip i de cohesió social.
  • Participar en el procés d'aprenentatge d'un projecte de cant.
  • Treballar el cant coral amb una posada en escena en format musical.
  • Participació dels alumnes de centres diferents, en la posada en escena de la cantata treballada, amb músics professionals de l'ECMM en directe.
  • Viure una experiència personal per part de l'alumnat a través de la música en viu.
  • Rebre formació complementària a nivell de pedagogia musical per part dels professors.

 

CANTEM!

Cantem! Roda el món i torna al born (Curs 2018-19)

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord