Menú

SINGULART. Suport a la creació musical

El programa de suport a la creació, SINGULART, compta amb molt anys de trajectòria a la ciutat. Tot i que ja es duia a terme abans de la reforma del Teatre Principal, l'any 2009, va ser quan el programa de suport a la creació es va enfortir i va assentar les bases per a la seva futura consolidació. Posteriorment, amb la construcció de l'Auditori, el projecte es va ampliar a les musicals i actualment, després de 10 anys, el programa compta amb una sòlida presència a la programació dels equipaments.

El programa de suport a la creació SINGULART, parteix de la voluntat de vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques, musicals, visuals i audiovisuals realitzades pels creadors locals i comarcals que tenen per objectiu tant la seva professionalització com també de projectes professionals de jove creació o de formats situats fora dels circuits consolidats.

SUPORT A LA CREACIÓ MUSICAL

Aquesta línia vol esdevenir una plataforma de suport en la creació de projectes musicals amb una especial atenció als nous creadors de la comarca. La voluntat és arribar més enllà de la pròpia ciutat de Vilanova i la Geltrú, ser un recurs, una eina i una  oportunitat de difusió i promoció dels nous creadors i dels seus projectes. El programa es dirigeix a joves músics emergents que acaben la seva formació musical de grau superior de música i estan introduint-se en el món professional. Però també és una línia de suport per a músics professionals de la ciutat amb projectes innovadors i sòlids fora dels circuits comercials habituals i que, per tant, necessiten suport en la difusió i producció dels seus projectes.

Els espais on es duen a terme les diverses activitats que configuren el projecte són l'Auditori Eduard Toldrà (sala petita, sala gran i espai vestíbul) com a equipament vertebrador de les arts musicals, però també es cerquen espais singulars no convencionals que permetin apropar aquestes noves creacions des d'un altre punt de vist i propiciant la proximitat del públic amb el creador. Aquests espais són: La Sala, Foment Vilanoví, jardins del Museu Romàntic Can Papiol, la Nau del Museu del Ferrocarril, entre d'altres.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord