Menú

SINGULART. SUPORT A LA CREACIÓ ESCÈNICA.

El programa de suport a la creació, SINGULART, compta amb molt anys de trajectòria a la ciutat. Tot i que ja es duia a terme abans de la reforma del Teatre Principal, l'any 2009, va ser quan el programa de suport a la creació es va enfortir i va assentar les bases per a la seva futura consolidació. Posteriorment, amb la construcció de l'Auditori, el projecte es va ampliar a les musicals i actualment, després de 10 anys, el programa compta amb una sòlida presència en les diferents temporades dels equipaments escènics i visuals.

SINGULART parteix de la voluntat de vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques, musicals, visuals i audiovisuals realitzades pels creadors locals i comarcals que tenen per objectiu, tant la seva professionalització, com també de projectes professionals de jove creació o de formats situats fora dels circuits consolidats.

SUPORT A LA CREACIÓ en TEATRE, CIRC I DANSA

El suport a la creació escènica centra les seves accions en projectes escènics duts a terme per nous creadors de la ciutat i la comarca. El programa s'impulsa per tal de recolzar els joves emergents que acaben la seva formació i estan introduint-se en el món professional. Però també és una línia de suport per a professionals de la ciutat i comarca amb projectes innovadors i sòlids fora dels circuits comercials habituals i que, per tant, necessiten suport en la difusió i producció els seus projectes.  El programa SINGULART també vol aportar les eines i personal tècnic professional necessari  per tal que els seus creadors comptin amb un entorn professional adequat en la seva fase de creació. El Teatre Principal és l'equipament vertebrador de les arts escèniques, l'espai on es duen a terme les diverses activitats que configuren el projecte en la línia d'escèniques. Alhora, però, també es cerquen espais singulars no convencionals que permetin apropar aquestes noves creacions des d'un altre punt de vista, propiciant la proximitat del públic amb el creador. Aquests espais són: La Sala, jardins del Museu Romàntic Can Papiol, altres museus, el Far, la Nau del Museu del Ferrocarril, jardins públics i privats, etc.

El programa també vol contribuir a la construcció de nous públics. Més enllà del suport als nous creadors i projectes emergents, el programa també vol potenciar les arts escèniques des d'una vessant participativa i comunitària, així com establir relacions amb l'entorn territorial immediat.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord