Menú

Carnet Actiu

Actualment, les persones grans gaudeixen d'una millor qualitat de vida i també disposen d'un temps que abans no tenien a conseqüència de l'activitat laboral o familiar, en el qual poden viure més plenament la ciutat.

Amb el Carnet Actiu poden gaudir d'avantatges en l'àmbit cultural, en els transports urbans i interurbans i també descomptes en diferents establiments comercials de la ciutat.

El Carnet Actiu el poden sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú que compleixin alguna de les següents condicions:

- Tenir 65 anys o ser pensionistes per jubilació

- Tenir una discapacitat igual o superior al 65%, o inferior al 65% però amb el barem de mobilitat

- Tenir reconegut un grau 2 o 3 de dependència

- Ser titular d'una pensió contributiva per incapacitat permanent absoluta per a tot tipus de treball de la Seguretat Social.

Serveis i establiments col·laboradors

Les persones titulars del Carnet Actiu gaudeixen d'avantatges a diferents serveis municipals (relacionats amb la cultura, la mobilitat i l'esport), a comerços i establiments de la ciutat adherits d'àmbits molt diversos, i  també a parades del Mercat del Centre i del Mercat de Mar.

Serveis i establiments col·laboradors
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord