Menú

Pla Local d'Envelliment Actiu de Vilanova i la Geltrú

ENVELLIMENT ACTIU

Actualment, el col·lectiu de persones grans és un sector cada vegada més ampli i determinant de la societat, posseïdor a més, d'una gran riquesa vital que cal preservar.

El Pla d'Acció de Foment de l'Envelliment Actiu del municipi defineix el marc estratègic i les accions a desenvolupar durant els pròxims quatre anys 2023-2027 en l'àmbit de l'envelliment actiu a Vilanova i la Geltrú a partir dels resultats de la diagnosi realitzada a l'any 2022. S'estructura en  5 eixos temàtics, 19 Objectius operatius, i 49 accions que es preveuen pels propers anys que atenyen a les persones grans de ciutat.

Aquest document ha estat realitzat amb la implicació i col·laboració de les entitats que formen la Mesa de Gent Gran i persones tècniques de serveis municipals vinculats al benestar de les persones grans, des de l'espai públic, acció social, participació, esport, cultura, salut, policia local, comunicació i l'urbanisme.

ENVELLIMENT ACTIU
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord