Menú

Programes Next Generation

Per qualsevol dubte o qüestió, us podeu adreçar a l'OTR de Vilanova i la Geltrú.

Els fons Next Generation tenen per objectiu bàsic que els edificis d'habitatges redueixin un mínim del consum d'energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda segons zona climàtica.

Programa 3. Ajudes a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edificis.

  • Aquest programa té per objecte, tant a l'àmbit urbà com al rural, el finançament d'obres o actuacions als edificis d'ús predominant residencial on s'obtingui una millora acreditada de l'eficiència energètica, amb especial atenció a l'envolupant edificatori en edificis de tipologia residencial col·lectiva, incloent els seus habitatges, i als habitatges unifamiliars.

Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges

  • Aquest programa té per objecte el finançament d'actuacions i obres de millora de l'eficiència energètica als habitatges, ja siguin unifamiliars o pertanyents a edificis plurifamiliars.

Programa 5. Ajuts en l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i redacció de projectes de rehabilitació

  • L'objecte d'aquest programa és l'impuls a la implantació i la generalització del Llibre d'edifici existent per a la rehabilitació, mitjançant una subvenció que cobreixi part de les despeses d'honoraris professionals per la seva emissió, així com el desenvolupament de projectes tècnics de rehabilitació integral d'edificis.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord