Menú

Participació Ciutadana

Què és la Participació Ciutadana?

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició de la ciutadania i les entitats diversos canals i espais de participació per fer arribar les seves opinions i propostes i intervenir en les polítiques públiques municipals. Aquests mecanismes de participació ciutadana ens permeten millorar els projectes que impulsem des de l'Administració Local, fent-los més transparents i adequant-los a les necessitats dels veïns i veïnes del territori.  

En aquest sentit, promovem diversos espais presencials i digitals que ens permeten augmentar la participació i faciliten la màxima diversitat de col·lectius. La web participa.vilanova.cat, els pressupostos participatius, els processos de participació o els consells i meses, en són alguns exemples. 

Podeu consultar els canals de participació de caire institucional en el Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana: 

participacio@vilanova.cat

938140000 (ext 2047)  

Què és la Participació Ciutadana?

Reglament de Participació Ciutadana

Consulta Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Registre de ciutadania

Vols rebre informació de les activitats de participació ciutadana? Inscriu-te al Registre de ciutadania 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord